Kharkiv-BEAUTY Days

Kharkiv-BEAUTY Days

Шановні наші гості!

На виставці ви знайдете багато косметичних брендів, побачите нові тенденції перукарського мистецтва та нігтьової індустрії, модні техніки макіяжу та SPA-масажу. Ви можете придбати косметику та професійне обладнання як для салонів краси, так і для особистого застосування.

Ми завжди плануємо програму тематичних заходів виставки, враховуючи професійну зацікавленість як для майстрів-початківців, так і для профі. Традиційно, анонсуємо 3-х денний Фестиваль з нігтьової естетики NailFest2019, що завжди висвітлює актуальні професійні теми та збирає прогресивну спільноту нейл-майстрів України. Конгрес з шугарінгу триватиме 2 дні, щоб задовольнити потреби професійних питань всіх присутніх майстрів. Також, ми з радістю анонсуємо Конференцію з косметології, безкоштовні стендові доповіді з перукарського мистецтва, нігтьової естетики, макіяжу та косметології та багато іншого. Докладний розклад бьюти-заходів буде оголошено 15 серпня 2019р.

Запрошуємо всіх відвідувачів виставки приєднуватися до нас в соціальних мережах Facebook і Instagram, щоб бути в курсі останніх новин, приймати участь в цікавих конкурсах та отримувати приємні подарунки від партнерів виставки-провідних beauty-брендів.

Чекаємо на вас! Готові віддати вам безліч позитивних емоцій та щирих посмішок!

Час для відвідування виставки:
12-13 вересня з 10:00 до 18:00
14 вересня з 10:00 до 16:00

Контактнітелефони: (057) 781-00-21, (067) 579-64-47

E-mail:beauty.vistavka@gmail.com

Сайт:www.adt.com.ua

11:04
587
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...