Виставка-продаж «ЮВЕЛІР ЕЛІТ ХАРКІВ 2019»

Виставка-продаж «ЮВЕЛІР ЕЛІТ ХАРКІВ 2019»

Тільки 4 дні, з 10 по 13 жовтня 2019 року в Палаці Спорту (метро «Палац Спорту») відбудеться найбільш очікувана, дорогоцінна ювелірна виставка-продаж Харкова «ЮВЕЛІР ЕЛІТ ХАРКІВ 2019»!

Як би не змінювалися тенденції сучасного світу, ювелірні прикраси ЗАВЖДИ будуть символізувати найбільш щири та потужні відчуття кохання, поваги, щастя та важливих сімейних подій! Ця культура найдавніша, що пройшла перевірку часом і продовжує бути важливою частиною відносин між чоловіками та жінками! Не існує більш романтичних або емоційних аналогів, як обручка або кулон! Найкращі обереги – це хрестики або ладанки! Найкращі жіночі прикраси – це ювелірні вироби з дорогоцінними камінням або металом. Такий подарунок майже ніколи не вийде з моди. 

Тому, не відволікайтесь, тому що до нас приїжджають найкращі, найрізноманітніші ювелірні прикраси з усієї України! Сережки, кільця, ланцюжки, кулони, брошки, обручки, дитячі пусети, мужні прикраси, каміння, ювелірні ікони та багато іншого! А ціни будуть мінімальні! Знижки 50%, 60%, 70% — таке буває тільки на виставках! Торгуйтеся з задоволенням!

Обмінний фонд учасників виставки вразить вас різноманітністю, в декілька разів більше традиційного ювелірного магазину, тому що у нас приймають участь близько 50 ювелірних підприємств! Також, обов`язково на виставці присутній гемолог, який допоможе вам безкоштовно перевірити вироби або проконсультувати вас щодо цінності каміння. Тому що виставка має офіціальний статус заходу Асоціації Ювелірів України та Пробірної палати («Східне казенне підприємство пробірного контролю»), що гарантують якість виробів на виставці.

І наостанок, територія виставки вразить вас своєю гостинністю, комфортом та затишними куточками з диванчиками і кофе для задоволеного неспішного прийняття рішення про покупку.

Приходьте до нас! Ми знайдемо, чим вас здивувати!

Замовлення безкоштовного запрошення на www.adt.com.ua
Тел: (057) 781-00-21

11:20
624
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...