«Ювелірна виставка-продаж 2020»!

«Ювелірна виставка-продаж 2020»!

ЗАПРОШУЄМО ДО СВЯТА КОХАННЯ в ХАРКОВІ – «ЮВЕЛІРНОЇ ВИСТАВКИ-ПРОДАЖУ»!!!

Тільки 4 дні, з 13 по 16 лютого 2020 року в Палаці Спорту (метро «Палац Спорту») відбудеться найбільш очікувана, дорогоцінна подія — «ЮВЕЛІРНА ВИСТАВКА-ПРОДАЖ 2020»!

Напередодні дня всіх закоханих та весняного жіночого свята до нас приїжджають найкращі ювеліри з усієї України! Дорогоцінні прикраси ЗАВЖДИ будуть символізувати найбільш щирі та потужні відчуття кохання, поваги, щастя та важливих сімейних подій! Ця культура найдавніша, вона пройшла перевірку часом і продовжує бути важливою частиною відносин між чоловіком та жінкою! Не існує більш романтичних або емоційних аналогів, як обручка або кулон! Найкращі обереги – це хрестики або ладанки! Найкращі жіночі прикраси – це ювелірні вироби з дорогоцінним камінням та металом. Такий подарунок ніколи не вийде з моди.

І ТІЛЬКИ на ювелірних виставках бувають МІНІМАЛЬНІ ціни! Знижки 50%, 60%, 70% на сережки, кільця, ланцюжки, кулони, брошки, обручки, дитячі пусети, мужні прикраси, каміння, ювелірні ікони та багато іншого! Тому що ви купуєте безпосередньо у ВИРОБНИКА! Вибирайте і торгуйтесь з задоволенням!

Обмінний фонд учасників виставки вразить вас різноманітністю, в декілька разів більше традиційного ювелірного магазину, тому що у нас приймають участь близько 50 ювелірних підприємств! Також, обов`язково на виставці присутній гемолог, що допоможе вам безкоштовно перевірити вироби або проконсультувати вас щодо цінності каміння. Виставка має офіційний статус заходу Асоціації Ювелірів України та Пробірної палати («Східне казенне підприємство пробірного контролю»), що гарантують якість виробів на виставці.

І наостанок, територія виставки вразить вас своєю гостинністю, комфортом та затишними куточками з диванчиками для неспішного прийняття рішення про покупку.

Приходьте до нас! Ми знайдемо, чим вас здивувати!

Замовлення безкоштовного запрошення на www.adt.com.ua. Єдине запрошення дійсне для закоханих та сімейних пар.

Час роботи виставки:

13 лютого 12:00 — 19:00
14 лютого 11:00 – 19:00
15 лютого 11:00 – 19:00
16 лютого 11:00 – 18:00.
Тел: (057) 781-00-21

10:55
710
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...